Het Osteopathie Integro Team

Wij zijn Linda, Ellen en Patrick, osteopaten bij Osteopathie Integro. We hebben elkaar leren kennen op de opleiding in Zeist. Al tijdens het eerste lesweekend klikte het goed, nadat bleek dat we alle drie uit het gezellige Brabant komen.
Tijdens de opleiding bestond het idee om een samenwerking aan te gaan met elkaar. Dit idee hebben we verder uitgewerkt en Osteopathie Integro is ontstaan!
Integro betekent alles omvattend en compleet. Dit staat precies voor onze visie op osteopathie. We kijken naar het geheel om op deze manier klachten zo goed mogelijk te behandelen.


Linda Goverde

Osteopaat

Afwezig ivm zwangerschapsverlof

linda@osteopathieintegro.nl

+31 6 57627018

Mijn naam is Linda Goverde. Ik woon samen met mijn vriend Martijn en dochter Hannah in Tilburg-Reeshof. 
Al van jongs af aan wist ik dat ik iets in de gezondheidszorg wilde doen. Mijn moeder is verpleegkundige, dus het is me ook wel met de paplepel ingegoten. Toen ik op de middelbare school zat, heb ik eens een dag meegelopen met een fysiotherapeut. Ik was erg enthousiast en na het behalen van mijn havo-diploma, schreef ik me in bij Avans voor de opleiding fysiotherapie.
In 2012 studeerde ik af en al snel zocht ik meer uitdaging in mijn werk. De richting was goed, maar ik wilde mensen beter kunnen helpen dan dat ik op dat moment kon. Ik voelde me te beperkt in mijn behandelmogelijkheden.
Nog even heb ik gedacht over de wetenschappelijke kant, maar ik werk liever met mensen dan met cijfers. In 2015 ben ik daarom gestart aan de International Academy of Osteopathy in Zeist. Tijdens de studie startte in mijn eigen fysiotherapiepraktijk: Fysio Profectus, in het centrum van Tilburg.
In 2019 ben ik afgestudeerd in Gent na het behalen van het internationale juryexamen.
Mijn thesis schreef ik samen met Patrick over het effect van craniaal therapie in vergelijking met medicatie bij kinderen met ADHD.

Aandachtsgebieden:
• Algemene osteopathie
• Zwangeren
• Zwangerschapswens
• Gynaecologische klachten
• Baby’s
• Kinderen
• ADHD

Werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag in Hilvarenbeek.


Ellen Ceelen

Osteopaat

ellen@osteopathieintegro.nl

+31 639620189

Mijn naam is Ellen Ceelen. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik een halfjaar ervaring opgedaan op de revalidatieafdeling van een algemeen ziekenhuis, waarna ik in verschillende eerstelijnspraktijken werkzaam ben geweest.
De opleiding fysiotherapie gaf mij een prima basis om in de praktijk aan de slag te gaan, maar al tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik met veel vragen bleef zitten over het hoe en waarom rondom het ontstaan van klachten. De holistische visie van de osteopathie, waarbij opzoek wordt gegaan naar de oorzaak van klachten sprak me ontzettend aan. In de hoop dat mijn vragen beantwoord werden ben ik in september 2015 gestart aan de osteopathie opleiding aan de International Academy of Osteopathy in Zeist. Dit bleek al snel een juiste keuze en vol enthousiasme stortte ik me op de informatie die op me af kwam. De verklaringen van klachten vanuit anatomie, biomechanica en fysiologie gaven mij de antwoorden waar ik op hoopte en een reeks nieuwe inzichten.
In 2019 ben ik afgestudeerd als osteopaat. Mijn thesis schreef ik samen met een medestudent over de invloed van een slotjesbeugel op de stabiliteit bij kinderen tussen de 11 en 16 jaar.

Werkzaam in Hilvarenbeek en Esch


Patrick van Weert

Osteopaat

patrick@osteopathieintegro.nl

+31 648685438

Mijn naam is Patrick van Weert. Ik woon samen met mijn vrouw en onze drie jongens in Boxtel.

Na 10 jaar gewerkt te hebben als militair verpleegkundige bij de koninklijke landmacht en mijn uitzending naar Afghanistan in 2007, ben ik in 2008 gestart met de deeltijdopleiding fysiotherapie bij "Thim van der Laan". Na het behalen van mijn diploma in 2011, ben ik aan het werk gegaan bij twee eerstelijns praktijken.

In 2013 ben ik vervolgens gestart met mijn eigen praktijk "Totally Fysio" in Esch.

Al snel wist ik dat het niet bij fysiotherapie zou blijven. Mijn rugzak was inmiddels aardig gevuld als verpleegkundige en als fysiotherapeut, maar er is altijd plek voor meer.

In mijn zoektocht naar de opleiding die het best bij mij paste, kwam ik uit bij osteopathie. De mogelijkheid om met mensen op zoek te gaan naar de "echte" oorzaak van hun klachten was voor mij de reden om in 2015 te starten aan de International Academy of Osteopathy in Zeist.

In 2020 ben ik in Gent geslaagd voor het internationale juryexamen.

Mijn thesis schreef ik samen met Linda over het effect van craniaal therapie in vergelijking met medicatie bij kinderen met ADHD.

Werkzaam:

Maandag t/m vrijdag in Esch

Telefoon

Linda Goverde       +31 657627018
Ellen Ceelen           +31 639620189
Patrick van Weert  +31 648685438

Please publish modules in offcanvas position.